Forebyggende Rådgivningslinje

Mølholms Forebyggende Rådgivningslinje er en del af sundhedsforsikringen i Mølholm Forsikring. I kraft af vores helhedsorienteret tilgang til sundhed vil den forebyggende rådgivningslinje kunne hjælpe med en bred palette af rådgivningsmuligheder. Du kommer i kontakt med Den Forebyggende Rådgivningslinje på tlf. 88 18 65 90.

1 - Mølholms Trivselslinje

Rigtig mange danskere har hver dag symptomer på alvorlig stress, og generelt set går kurven den helt forkerte vej. Det positive er dog, at stress og udbrændthed kan forebygges ved at tage fagligt hånd om udfordringerne i en tidlig fase.

Hvorfor benytte sig af Trivselslinjen?
Med Trivselslinjen har den enkelte medarbejder let adgang til Mølholm Forsikrings professionelle rådgivningsteam. Det kan f.eks. være i situationer, hvor det endnu ikke er nødvendigt at tage skridtet ud i et længerevarende terapiforløb. Eksempelvis i forbindelse med stresshåndtering, hvor rådgivningen giver indspark til brugbare værktøjer til at håndtere begyndende stress. Ligeledes kan der hentes hjælp til at tackle private problematikker, før de vokser sig store.

2 - Mølholms Livsstilslinje

På livsstilslinjen kan du få rådgivning og sparring til fysiske livsstilsændringer som f.eks. ændring af kost-og motionsvaner, råd og vejledning til hvordan du kommer godt i gang med et rygestop, reducerer dit alkoholforbrug og/eller rådgivning og vejledning til mere og bedre søvnkvalitet. Livsstilslinjen kan også hjælpe med rådgivning og inspiration til øvelser målrettet smerter i bevægeapparatet.

Professionel Rådgivning

Mølholms Forebyggende Rådgivningslinje varetages af vores dygtige team af sygeplejersker, fysioterapeuter og stresscoaches. Den forebyggende Rådgivningslinje skaber tryghed for individet. Tilbuddet om let og hurtig adgang til professionel rådgivning er et omsorgsfuldt sikkerhedsnet til dig som medarbejder.

Åbningstider

Mandag - torsdag kl. 11-16
Fredag kl. 11-15

Klik her for at se og downloade vores produktark.

Sundhedsforsikring til erhverv

LÆS MERE

Privat Behandlingsforsikring

LÆS MERE