Om os

Mølholm Forsikring er Danmarks største og mest specialiserede udbyder af sundhedsforsikringer til virksomheder og private

Vi leverer hver dag tryghed til vores mange forsikrede i form af hurtig hjælp til professionel behandling - baseret på vores mange års sundhedsfaglige erfaring og ekspertise. Mølholm Forsikring er en del af Gjensidige Forsikring.

Det handler om at være i trygge hænder

Hos Mølholm Forsikring tror vi på, at tryghed handler om at vide, at man er i trygge hænder og har hurtig adgang til den bedste behandling, hvis man bliver syg eller kommer til skade – således at man inden for kort tid vender tilbage til jobbet og hverdagen igen.

Derfor garanterer vi, at du altid inden for 10 arbejdsdage efter godkendt anmeldelse er i gang med undersøgelse og/eller behandling i vores store, landsdækkende behandlernetværk.

Hvert år hjælper vi næsten 100.000 kunder videre til netop den undersøgelse og behandling, som de har behov for.

Vores sundhedsfaglige ekspertise er altid i fokus

Alle vores medarbejdere forfølger visionen om at levere markedets bedste sundhedsløsninger – baseret på vores sundhedsfaglige ekspertise. Tryghed, udvikling og faglighed er derfor omdrejningspunktet for alt, som vi sætter i gang.

Rygraden i vores kontakt med dig og dine medarbejdere er derfor vores stærke team af uddannede sygeplejersker, fysioterapeuter, forsikringsuddannede, psykoterapeuter og stresscoaches, der med den fornødne viden og erfaring vurderer hvilke specialister, der bedst klarlægger dine medarbejderes behov for undersøgelse og behandling.

Sundhedsforsikring til erhverv

LÆS MERE

Privat Behandlingsforsikring

LÆS MERE