Tilmelding - P+-medlemmer

Som medlem af P+ kan du herunder tilmelde dig aftalen om en sundhedsforsikring hos Mølholm Forsikring. Udfyld formularen og tryk tilmeld i bunden af siden.

Vær opmærksom på, at forsikringen tegnes i henhold til de til enhver tid gældende forsikringsbetingelser. Skader godkendt af Mølholm Forsikring dækkes ligeledes jf. gældende forsikringsbetingelser. Forsikringen dækker undersøgelse og behandling af skader og lidelser opstået efter indtræden i forsikringen – dog altid kun jf. gældende forsikringsbetingelser. Skader og lidelser, som er opstået før tilmelding, er først dækket efter 6 måneders forsikring.

Udvidet Helbredsundersøgelse

Tilknytter du en Udvidet Helbredsundersøgelse til din Behandlingsforsikring Privat, får du mulighed for at få et grundigt helbredstjek af 1-2 timers varighed hvert andet år. Pris: 2.699 kr. helårligt. Læs mere om Udvidet Helbredsundersøgelse HER

Udvidet Helbredsundersøgelse?
Samtykker

CPR-samtykke
Jeg giver hermed samtykke til, at Gjensidige Koncernen (se mere nederst på siden) må behandle mit CPR-nr. til brug for entydig identifikation af mig og til brug for kommunikation via e-Boks. Jeg kan når som helst tilbagekalde mit samtykke ved at gå ind Mit Mølholm (privat.molholmforsikring.dk) eller ved at kontakte Mølholm Forsikring.

Om samtykket
Hvis samtykket ikke gives, kan Mølholm Forsikring ikke entydigt identificere dig, og vi kan ikke indgå en forsikringsaftale med dig. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger HER.

Vi gør venligst opmærksom på, at såfremt dit CPR-samtykke på et senere tidspunkt trækkes tilbage, vil du ikke længere have mulighed for at have en forsikringsaftale med os.
Generelt

Yderligere informationer
For yderligere informationer om forsikringen, og hvordan vi anvender dine personoplysninger, henviser vi til henholdsvis vores forsikringsguide og IPID-produktark
Forsikringsbetingelser

Accept af forsikringsbetingelser
Jeg bekræfter hermed, at jeg har læst og gjort mig bekendt med Mølholm Forsikrings gældende forsikringsbetingelser. Læs betingelserne HER

Med Gjensidige Koncernen mener vi Gjensidige Forsikring, Dansk filial af Gjensidige Forsikring ASA Norge (herunder Gjensidige-ejede brands som Gouda Rejseforsikring, Mondux og Byggeriets Forsikringsservice), Nykredit Forsikring A/S, Mølholm Forsikring A/S.

Sundhedsforsikring til erhverv

LÆS MERE

Privat Behandlingsforsikring

LÆS MERE