Tilmelding - DIP/JØP-medlemmer

Er du medlem af DIP eller JØP, kan du herunder tilmelde dig aftalen om en sundhedsforsikring hos Mølholm Forsikring. Udfyld formularen og tryk tilmeld i bunden af siden.

Vær opmærksom på, at forsikringen tegnes i henhold til de til enhver tid gældende forsikringsbetingelser. Skader godkendt af Mølholm Forsikring dækkes ligeledes jf. gældende forsikringsbetingelser. Forsikringen dækker undersøgelse og behandling af skader og lidelser opstået efter indtræden i forsikringen – dog altid kun jf. gældende forsikringsbetingelser. Skader og lidelser, som er opstået før tilmelding, er først dækket efter 6 måneders forsikring.

Generelt

For yderligere informationer om forsikringen, og hvordan vi anvender dine personoplysninger, henviser vi til henholdsvis vores forsikringsguide, privatlivspolitik og forsikringsbetingelser.

IPID-produktark for denne forsikring finder du HER.

Fusion

Mølholm Forsikring påtænker at gennemføre en koncernintern fusion med Gjensidige Forsikring ASA, som i forvejen ejer 100% af aktierne i Mølholm Forsikring. Fusionen forventes gennemført i 2019, betinget af den bliver godkendt af de danske og norske myndigheder.

Efter godkendelsen vil dine forsikringer uden yderligere samtykke fra dig blive overført til Gjensidige Forsikring ASA. Fusionen vil ikke få betydning for dig som kunde. Dine forsikringsbetingelser og øvrige vilkår fortsætter uændret i navnet Mølholm Forsikring.

Angiv medlemskab
CPR-samtykke
Jeg giver hermed samtykke til, at Gjensidige Koncernen (for uddybende se linket herunder) må behandle mit CPR-nr. til brug for entydig identifikation af mig.

Læs mere om samtykket HER
Udvidet Helbredsundersøgelse

Tilknytter du en Udvidet Helbredsundersøgelse til din Behandlingsforsikring Privat, får du mulighed for at få et grundigt helbredstjek af 1-2 timers varighed hvert andet år. Pris: 2.699 kr. helårligt. Læs mere om Udvidet Helbredsundersøgelse her

Udvidet Helbredsundersøgelse?
Jeg bekræfter hermed, at jeg har læst og gjort mig bekendt med Mølholm Forsikrings gældende forsikringsbetingelser
Sundhedsforsikring til erhverv

LÆS MERE

Privat Behandlingsforsikring

LÆS MERE