Tilmelding

Privat behandlingsforsikring som ægtefælle/samlever til forsikret

Oplysninger om personen, som ønskes tilmeldt

Herunder udfyldes informationer på den ægtefælle/samlever, som ønskes tilmeldt en privat behandlingsforsikring. Efter tilmelding skal der underskrives med ægtefællens/samleverens NemID

Har du tidligere været omfattet af en forsikring hos os?
Oplysninger om den ansatte/medlemmet

Herunder udfyldes oplysninger om personen, som allerede har en sundhedsforsikring - fx via sin arbejdsgiver eller en forening. Det skal vi bruge for at kunne tilmelde ægtefælle/samlever til den korrekte ordning.

Samtykker

CPR-samtykke
Jeg giver hermed samtykke til, at Gjensidige Koncernen (se mere nederst på siden) må behandle mit CPR-nr. til brug for entydig identifikation af mig og til brug for kommunikation via e-Boks. Jeg kan når som helst tilbagekalde mit samtykke ved at gå ind Mit Mølholm (privat.molholmforsikring.dk) eller ved at kontakte Mølholm Forsikring.

Om samtykket
Hvis samtykket ikke gives, kan Mølholm Forsikring ikke entydigt identificere dig, og vi kan ikke indgå en forsikringsaftale med dig. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger HER.

Vi gør venligst opmærksom på, at såfremt dit CPR-samtykke på et senere tidspunkt trækkes tilbage, vil du ikke længere have mulighed for at have en forsikringsaftale med os.
Generelt

Yderligere informationer
For yderligere informationer om forsikringen, og hvordan vi anvender dine personoplysninger, henviser vi til henholdsvis vores forsikringsguide og IPID-produktark
Forsikringsbetingelser

Accept af forsikringsbetingelser
Jeg bekræfter hermed, at jeg har læst og gjort mig bekendt med Mølholm Forsikrings gældende forsikringsbetingelser. Læs betingelserne HER

Med Gjensidige Koncernen mener vi Gjensidige Forsikring, Dansk filial af Gjensidige Forsikring ASA Norge (herunder Gjensidige-ejede brands som Gouda Rejseforsikring, Mondux og Byggeriets Forsikringsservice), Nykredit Forsikring A/S, Mølholm Forsikring A/S.

Sundhedsforsikring til erhverv

LÆS MERE

Privat Behandlingsforsikring

LÆS MERE