Nul huller med sundhedsforsikringen

Mølholm Forsikring og Dansk Tandforsikring samarbejder om at beskytte medarbejdernes tænder med en unik tandforsikring. Tandforsikringen dækker ca. 98% af typiske tandbehandlinger, som man oplever i hverdagen.

Ens tænder er et følsomt emne for de fleste, da dårlige tænder kan forårsage meget smerte og flere sygedage på arbejdspladsen. Dog er regningen hos tandlægen ofte det, der giver sved på panden. For at undgå de dyre besøg tyer mange til billigere lappeløsninger, der kræver flere besøg hos tandlægen, og i sidste ende udskyder problemet. Med en tandforsikring fra Mølholm Forsikring og Tandforsikring, så behøver dine medarbejdere ikke bekymre sig om den dyre regning.

Det dækker tandforsikringen

Allerede fra første dag, dækker tandforsikringen medarbejdernes tandproblemer. Forsikringen dækker op til 20.000 kr. per medarbejder per år, hvor medarbejderen frit kan vælge en tandlæge i Danmark og EU. Dog dækker den ikke igangværende, planlagte eller diagnosticerede behandlinger på protetisk arbejde. Nedenfor kan du se en liste over, hvilke ydelser, der er inkluderet i forsikringen:

  • Fyldninger, udtrækninger & rodbehandlinger
  • Protetisk arbejde på kroner, indlæg, broer og implantater
  • Kirurgi, bideskinner og parodontose
  • Røntgen og bedøvelse

Tandforsikringen dækker udgifter til tandbehandling jf. Dansk Tandforsikrings fastlagte ydelser. Du kan se en oversigt i Dansk Tandforsikrings ydelsesliste.

Priser og selvrisiko

Prisen for tandforsikringen beregnes ud fra virksomhedens valgte selvrisiko, hvilket du kan se en oversigt over nedenfor:

Årlig præmie pr. medarbejder

Selvrisiko pr. medarbejder pr. år

795 kr.

995 kr.

695 kr.

1.495 kr.

Medarbejderen betaler selv for selvrisikoen.

Den fulde præmie er skattepligtig.

 

Overenskomst mellem Finansforbundet og FA

Hvis din virksomhed er omfattet af overenskomsten mellem Finansforbundet og FA, så får du en højere dækningssum på op til 30.000 kr. pr. medarbejder pr. år og ekstra gode priser, når du tegner en forsikring for en af følgende perioder:

tegningsperiode

Årlig selvrisiko for medarbejder

Årlig præmie pr. medarbejder

3-årig (lav selvrisiko)

675 kr.

575 kr.

1-årig (lav selvrisiko)

675 kr.

600 kr.

1-årig (høj selvrisiko)

995 kr.

500 kr.

Krav

Denne forsikring tilbydes til virksomheder med minimum 5 ansatte, og kan ikke tegnes som privatperson.

Yderligere spørgsmål?

Har du spørgsmål til dine og virksomhedens muligheder med tandforsikringen, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 6520 2120.

Sundhedsforsikring til erhverv

LÆS MERE

Privat Behandlingsforsikring

LÆS MERE