Mølholm Diagnose

Når man bliver syg eller kommer til skade, er en hurtig diagnose første skridt på vejen tilbage til en aktiv hverdag

Men tiden fra man bliver syg eller kommer til skade, og til man får stillet en diagnose, er ofte lang og har store konsekvenser for såvel den syge/skadelidte som arbejdsgiveren. Bl.a. på grund af et øget antal sygedage samt nedsat effektivitet i dagligdagen.

Undersøgelse inden for 10 arbejdsdage

Med Mølholm Diagnose er du og dine medarbejdere sikret undersøgelse inden for 10 arbejdsdage, efter vi har godkendt din skadeanmeldelse.

Undersøgelserne foregår i vores landsdækkende netværk af privathospitaler og private klinikker. Vi tager os af hele administrationen, så I trygt og roligt kan koncentrere jer om at blive raske igen.

Sådan er du dækket

Mølholm Diagnose træder i kraft allerede den dag, hvor du og dine medarbejdere bliver omfattet af forsikringen. Det betyder, at I fra første dag kan benytte jer af muligheden for hurtig adgang til undersøgelse og genoptræning.

Mølholm Diagnose er ligeledes en del af alle Mølholm Forsikrings sundhedsforsikringer. Har din virksomhed derfor allerede en sundhedsforsikring hos os, så er I allerede dækket ind. Mølholm Diagnose kan kun tegnes af virksomheder.

Tegner du kun Mølholm Diagnose, afslutter vi din sag, når du er færdigdiagnosticeret. Har du en sundhedsforsikring, tilbyder vi også efterfølgende behandling på baggrund af din diagnose.

Hvad dækker Mølholm Diagnose

Mølholm Diagnose dækker sygdom, skader og lidelser opstået efter du og dine medarbejdere er indtrådt i forsikringen.

Mølholm Diagnose omfatter:
- Undersøgelse hos speciallæge (udredning og diagnose)
- Undersøgelse for psykiske sygdomme hos psykiater
- Scanninger samt røntgen- og laboratorieundersøgelser, der er nødvendige for udredning og diagnose
- Lægeordineret genoptræning - hvor offentlig genoptræning ikke er tilstrækkelig

Pris

Præmien for Mølholm Diagnose er 499 kr. helårligt pr. omfattet medarbejder (indeks 2016) - eksklusiv. statsafgift på 1,1%.

Sådan bruger du Mølholm Diagnose

Får du en sygdom eller en skade, som skal undersøges, anmelder du det nemt ved at udfylde en elektronisk skadeanmeldelse på www.mølholm-forsikring.dk. Du kan også få hjælp til at udfylde skadeanmeldelsen over telefonen, hvis du har brug for det. Ring til Mølholm Forsikring på tlf. 6520 2120 og få en vores mange kompetente sygeplejersker til at hjælpe dig med udfyldelsen.

Når vi har modtaget din skadeanmeldelse, behandler vi den inden for 1-2 hverdage. Herefter får du svar med yderligere information om dit videre forløb.

Sundhedsforsikring til erhverv

LÆS MERE

Privat Behandlingsforsikring

LÆS MERE