Tilmeld dit barn

Har du allerede en forsikring hos os, kan du tegne en forsikring til dit barn (under 21 år) til 749 kr. pr. år og få hele familien i trygge hænder... Hvis du ønsker at tilmelde flere børn, skal du udfylde en ny formular og dermed gentage processen på ny. Det er kun muligt at tilføje ét barn pr. formular.

Barn

Har dit barn tidligere haft en forsikring hos os?
Samtykker

CPR-samtykke
Jeg giver hermed samtykke til, at Gjensidige Koncernen* må behandle mit barns CPR-nr. til brug for entydig identifikation af mit barn og til brug for kommunikation via e-Boks. Jeg kan når som helst tilbagekalde mit samtykke ved at gå ind Mit Mølholm (privat.molholmforsikring.dk) eller ved at kontakte Mølholm Forsikring.

Om samtykket
Hvis samtykket ikke gives, kan Mølholm Forsikring ikke entydigt identificere dit barn, og vi kan ikke indgå en forsikringsaftale med dig omkring dit barn. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger HER.

Vi gør venligst opmærksom på, at såfremt dit barns CPR-samtykke på et senere tidspunkt trækkes tilbage, vil du ikke længere have mulighed for at have en forsikringsaftale med os omkring dit barn.
Forsikringsbetingelser

Accept af forsikringsbetingelser
Jeg bekræfter hermed, at jeg har læst og gjort mig bekendt med Mølholm Forsikrings gældende forsikringsbetingelser. Læs betingelserne HER

* Med Gjensidige Koncernen mener vi Gjensidige Forsikring, Dansk filial af Gjensidige Forsikring ASA Norge (herunder Gjensidige-ejede brands som Gouda Rejseforsikring, Mondux og Byggeriets Forsikringsservice), Nykredit Forsikring A/S, Mølholm Forsikring A/S.

Sundhedsforsikring til erhverv

LÆS MERE

Privat Behandlingsforsikring

LÆS MERE