Mølholm Senior

Mølholm Senior er genvejen til hurtig undersøgelse og behandling for dig på 60+

Mølholm Senior er en behandlingsforsikring til dig, der er 60+, og som prioriterer din livskvalitet og sundhed højt. Med Mølholm Senior får du en stærk behandlingsforsikring med de samme gode vilkår som i vores generelle behandlingsforsikring.

Forsikringen giver dig tryghed i hverdagen. Bliver du syg, eller kommer du til skade, er du garanteret forundersøgelse eller behandling kun 10 arbejdsdage efter, at vi har godkendt din anmeldelse.

Vores erfarne sygeplejersker sørger for, at du altid får den optimale behandling på et topprofessionelt privathospital eller en privat klinik - og de rådgiver dig med forståelse for din unikke situation og dine behov. 

Prisen afhænger af din alder

Alder Indtrådt inden 60 år**    Indtrådt efter 60 år**
60-65                              3.399 kr.                   4.999 kr.
66-69 3.399 kr.   5.999 kr.
70-75 6.999 kr.   6.999 kr.
76-79 9.999 kr.   9.999 kr.
80-85 11.999 kr.   11.999 kr.
86-? 13.999 kr.   13.999 kr.
     

Sådan dækker vi...

Mølholm Senior dækker skader og sygdomme opstået efter tilmelding, og som kræver undersøgelse og behandling hos en speciallæge eller professionel behandler. Efter 6 måneder dækker forsikringen også sygdomme og skader, som er opstået før tilmelding.

Har du inden tilmeldingen til Mølholm Senior haft sundhedsforsikring hos os eller et andet selskab, modregner vi din anciennitet i karensen. Der må dog ikke være et slip imellem de to forsikringer.

Læs meget mere om dine fordele med Mølholm Senior
- benyt menuen til venstre eller klik her.

Generelt

For yderligere informationer om forsikringen, og hvordan vi anvender dine personoplysninger, henviser vi til henholdsvis vores forsikringsguide, privatlivspolitik og forsikringsbetingelser.

IPID-produktark for denne forsikring finder du HER.

Fusion

Mølholm Forsikring påtænker at gennemføre en koncernintern fusion med Gjensidige Forsikring ASA, som i forvejen ejer 100% af aktierne i Mølholm Forsikring. Fusionen forventes gennemført i 2019, betinget af den bliver godkendt af de danske og norske myndigheder.

Efter godkendelsen vil dine forsikringer uden yderligere samtykke fra dig blive overført til Gjensidige Forsikring ASA. Fusionen vil ikke få betydning for dig som kunde. Dine forsikringsbetingelser og øvrige vilkår fortsætter uændret i navnet Mølholm Forsikring.

**Indeks 2019 - præmien er angivet ekskl. statsafgift på 1,1% og reguleres ved udgangen af den måned, du fylder 66/70/76/80/86 år. NB: Tilmelding sker pr. førstkommende 1. efter vi modtager din tilmelding.

TILMELD DIG HER

Har du tidligere været omfattet af en forsikring hos os?
CPR-samtykke
Jeg giver hermed samtykke til, at Gjensidige Koncernen (for uddybende se linket herunder) må behandle mit CPR-nr. til brug for entydig identifikation af mig.

Læs mere om samtykket HER

Udvidet helbredsundersøgelse
Tilknytter du en Udvidet Helbredsundersøgelse til din Behandlingsforsikring Privat, får du mulighed for at få et grundigt helbredstjek af 1-2 timers varighed hvert andet år. Pris: 2.699 kr. helårligt.

Ønsker Udvidet Helbredsundersøgelse
Jeg bekræfter hermed, at jeg har læst og gjort mig bekendt med Mølholm Forsikrings gældende forsikringsbetingelser

* Felter markeret med en stjerne skal udfyldes, før at du kan fortsætte din tilmelding

Sundhedsforsikring til erhverv

LÆS MERE

Privat Behandlingsforsikring

LÆS MERE