Mølholm Senior

Mølholm Senior er genvejen til hurtig undersøgelse og behandling for dig på 60+

Mølholm Senior er en behandlingsforsikring til dig, der er 60+, og som prioriterer din livskvalitet og sundhed højt. Med Mølholm Senior får du en stærk behandlingsforsikring med de samme gode vilkår som i vores generelle behandlingsforsikring.

Forsikringen giver dig tryghed i hverdagen. Bliver du syg, eller kommer du til skade, er du garanteret forundersøgelse eller behandling kun 10 arbejdsdage efter, at vi har godkendt din anmeldelse.

Vores erfarne sygeplejersker sørger for, at du altid får den optimale behandling på et topprofessionelt privathospital eller en privat klinik - og de rådgiver dig med forståelse for din unikke situation og dine behov. 

Prisen afhænger af din alder

Alder Indtrådt inden 60 år**    Indtrådt efter 60 år**
60-65                              3.465 kr.                   4.999 kr.
66-69 3.465 kr.   5.999 kr.
70-75 6.999 kr.   6.999 kr.
76-79 9.999 kr.   9.999 kr.
80-85 11.999 kr.   11.999 kr.
86-? 13.999 kr.   13.999 kr.
     

Sådan dækker vi...

Mølholm Senior dækker skader og sygdomme opstået efter tilmelding, og som kræver undersøgelse og behandling hos en speciallæge eller professionel behandler. Efter 6 måneder dækker forsikringen også sygdomme og skader, som er opstået før tilmelding.

Har du inden tilmeldingen til Mølholm Senior haft sundhedsforsikring hos os eller et andet selskab, modregner vi din anciennitet i karensen. Der må dog ikke være et slip imellem de to forsikringer.

Læs meget mere om dine fordele med Mølholm Senior
- benyt menuen til venstre eller klik her.

**Indeks 2020 - præmien er angivet ekskl. statsafgift på 1,1% og reguleres ved udgangen af den måned, du fylder 66/70/76/80/86 år. NB: Tilmelding sker pr. førstkommende 1. efter vi modtager din tilmelding.

TILMELD DIG HER

Har du tidligere været omfattet af en forsikring hos os?
Udvidet helbredsundersøgelse

Tilknytter du en Udvidet Helbredsundersøgelse til din Behandlingsforsikring Privat, får du mulighed for at få et grundigt helbredstjek af 1-2 timers varighed hvert andet år. Pris: 2.699 kr. helårligt. Læs mere om Udvidet Helbredsundersøgelse HER

Ønsker Udvidet Helbredsundersøgelse
Samtykker

CPR-samtykke
Jeg giver hermed samtykke til, at Gjensidige Koncernen (se mere nederst på siden) må behandle mit CPR-nr. til brug for entydig identifikation af mig og til brug for kommunikation via e-Boks. Jeg kan når som helst tilbagekalde mit samtykke ved at gå ind Mit Mølholm (privat.molholmforsikring.dk) eller ved at kontakte Mølholm Forsikring.

Om samtykket
Hvis samtykket ikke gives, kan Mølholm Forsikring ikke entydigt identificere dig, og vi kan ikke indgå en forsikringsaftale med dig. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger HER.

Vi gør venligst opmærksom på, at såfremt dit CPR-samtykke på et senere tidspunkt trækkes tilbage, vil du ikke længere have mulighed for at have en forsikringsaftale med os.
Generelt

Yderligere informationer
For yderligere informationer om forsikringen, og hvordan vi anvender dine personoplysninger, henviser vi til henholdsvis vores forsikringsguide og IPID-produktark
Forsikringsbetingelser

Accept af forsikringsbetingelser
Jeg bekræfter hermed, at jeg har læst og gjort mig bekendt med Mølholm Forsikrings gældende forsikringsbetingelser. Læs betingelserne HER

* Felter markeret med en stjerne skal udfyldes, før at du kan fortsætte din tilmelding

Med Gjensidige Koncernen mener vi Gjensidige Forsikring, Dansk filial af Gjensidige Forsikring ASA Norge (herunder Gjensidige-ejede brands som Gouda Rejseforsikring, Mondux og Byggeriets Forsikringsservice), Nykredit Forsikring A/S, Mølholm Forsikring.

Sundhedsforsikring til erhverv

LÆS MERE

Privat Behandlingsforsikring

LÆS MERE