Tjek din sundhed med
en udvidet helbredsundersøgelse

Du kan selv gøre meget for et godt helbred, hvis du kender din sundhedstilstand og tager kroppens signaler alvorligt

Derfor er det med jævne mellemrum en god idé at sige ja tak til en forebyggende helbredsundersøgelse. Som forsikret hos Mølholm Forsikring har du mulighed for at tegne tilvalgsdækningen Udvidet Helbredsundersøgelse, hvor du hvert 2. år kan få en forebyggende helbredsundersøgelse. Der kan også tegnes Udvidet Helbredsdækning til grupper af medarbejdere under virksomhedsordninger.

Undersøgelsen gennemføres af speciallæger inden for de relevante felter, så du er i de bedste hænder. Du kan få foretaget din helbredsundersøgelse på enten Privathospitalet Mølholm i Vejle eller hos Helbredskontrol i København.

Rundt om dit helbred

Helbredsundersøgelsen varer ca. 1-2 timer, hvor du og lægen kommer hele vejen rundt om dit helbred. Forud for undersøgelsen får du tilsendt et spørgeskema vedrørende dit helbred. Skemaet danner grundlag for din undersøgelse.

Undersøgelsen omfatter:

  • Fortrolig helbredssamtale om arvemæssige forhold, tidligere sygdomme og behandling, risikofaktorer, (rygning, alkohol, motion, kost), almindelige organfunktioner, og andet der er relevant for din situation
  • Klinisk undersøgelse fra top til tå med fokus på kredsløb, lunger, prostata, bryst, eller andet relevant for alder, køn og livsstil
  • Måling af højde og vægt med beregning af idealvægt og BMI (body mass index), samt måling af puls og blodtryk
  • Blodprøve med analyse af blodprocent, sænknings-reaktion (betændelse), hvide blodlegemer, kreatinin (nyreprøve), kolesterol, triglycerider (smørfedt), ALAT og basiske fosfataser (leverprøver), blodsukker, og evt. andre relevante blodprøver
  • Urinprøve med analyse af indhold af blod, sukker, syre, æggehvide, pus og bakterier
  • Hjerteundersøgelse med elektrokardiogram under hvile og under anstrengelse (arbejdstest), med samtidig registrering af blodtryk og puls
  • Lungefunktionsundersøgelse med måling af klinisk relevant lungerumfang
  • Vaccinationer i forbindelse med udlandsrejser (gælder dog ikke re-vaccinationer og influenza-vaccinationer)

Pris

Helårlig præmie kr. 2.699 ,- (indeks 2020)

NB:
Du skal være fyldt 21 år, og have en sundheds- eller behandlingsforsikring hos os for at kunne tegne og benytte dig af Udvidet Helbredsundersøgelse. Udgiften faktureres årligt, og der er 2 års bindingsperiode.

Vær opmærksom på, at tilmeldingen er fortløbende. Du skal derfor selv efter de 2 års binding opsige aftalen, hvis du ikke længere ønsker at være omfattet af dækningen. Der kan foretages 1 stk. udvidet helbredsundersøgelse pr. person i hver bindingsperiode.

Tegner du Udvidet Helbredsundersøgelse til medarbejderne i en virksomhed lever produktet op til de gældende skatteregler om fradragsberettigelse for virksomheden - og er skattepligtig for medarbejderen.

Sådan tegner du Udvidet Helbredsundersøgelse

Ønsker du at tegne Udvidet Helbredsundersøgelse til din forsikring, beder vi dig sende os en mail på info@molholmforsikring.dk. Så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig vedr. den videre proces. 

Sundhedsforsikring til erhverv

LÆS MERE

Privat Behandlingsforsikring

LÆS MERE