IT-udvikler til Mølholm Forsikring

Spørger du os om, hvorfor man som kunde skal vælge Mølholm forsikring, svarer vi: Så er du i trygge hænder. Vores mission er nemlig at sikre tryghed for virksomheder og forsikrede – hver dag. Det gør vi ved at formidle hurtig og professionel behandling baseret på vores sundhedsfaglige ekspertise. 
  

Jobbet 
Mølholm Forsikring er inde i en meget stærk digitaliseringsudvikling, hvor IT bliver et mere og mere centralt omdrejningspunkt for alt, hvad vi gør, såvel internt som eksternt. Vi søger derfor en dygtig systemudvikler.

Din profil 
Det er helt centralt, at du har en høj faglighed, at du brænder for programmering og har erfaring med at løse opgaver indenfor:  

  • C# 
  • SQL 
  • Generelt databasedesign og systemarkitektur 

Dine opgaver bliver alsidige i forhold til, at det indbefatter alt indenfor dedikeret projekter til normal vedligeholdelse af systemerne. 

Det er vigtigt, at du god til at samarbejde og har en positiv og løsningsorienteret tilgang til dit arbejde. Vi eksekverer hurtigt, derfor er det vigtigt, at du trives i en hverdag, hvor det går stærkt, og hvor du løbende evner at omstille dig til nye opgaver og situationer.  

Vi forestiller os, at du 

  • har relevant uddannelsesmæssig baggrund fx Datamatiker, IT-Teknolog, en BA i Datalogi eller Software-engineering eller lignende.
  • har erfaring fra lignende stilling (gerne 2 til 3 år) 
  • har det kølige overblik - samtidig med at detaljerne ikke smutter, både i form af deadlines og opgavekvalitet  
  • er ”driftssikker” – hos betyder det, at der ikke er løse ender, når en opgave er løst
  • er resultatorienteret, men at du også kan arbejde i team 
  • At du trives i et uformelt miljø, hvor der tilstræbes et smil på læben uden at slække på det ansvarsbevidste element i vores tilgang til opgaver. 

Vi tilbyder 
dig en spændende dagligdag i en nordisk koncern, hvor du kan forvente masser af udfordringer og muligheder i et dygtigt, ambitiøst og udviklingsorienteret IT miljø. Vi har attraktive personaleforhold, og vi sætter samarbejdet og respekten for hinanden højt.

Vi sørger for en ordentlig onboardingplan, der sikrer dig den bedst mulige oplæring og indkøring hos Mølholm Forsikring.  

Kontakt os  
og hør om dine muligheder. Du kan kontakte it-chef Kenneth Frederiksen på tlf 2612 7030 og høre mere om jobbet, og hvordan det er at være medarbejder i Mølholm. Du kan også møde os på www.molholmforsikring.dk.  

Ansættelsesprocessen foregår i september måned, og vi får bistand fra konsulentvirksomheden Cubion.

Søg stillingen - KLIK HER

Sundhedsforsikring til erhverv

LÆS MERE

Privat Behandlingsforsikring

LÆS MERE