Landsdækkende behandlernetværk

Tæt på hverdag og socialt netværk

Hos Mølholm Forsikring ved vi, at undersøgelse og behandling tæt på bopæl og socialt netværk er en vigtig forudsætning for at sikre et så skånsomt sygdomsforløb som muligt. Vi samarbejder derfor altid med de dygtigste privathospitaler og professionelle behandlere over hele landet, så vi kan tilbyde behandling tæt på din og dine medarbejderes bopæl.

Fx samarbejder vi med ca. 60 privathospitaler og privatklinikker i Danmark, to i henholdsvis Sverige og Spanien - og ét i Tyskland

Inden for fysioterapi og kiropraktik samarbejder vi med Nordic Netcare, der råder over behandlere i hele Danmark. Læs mere - klik HER.

Det har givet os Danmarks største behandlernetværk - specifikt målrettet til at varetage vores kunders behov.

Ring til os 
- hvis du vil vide mere om dine muligheder

Netværket opdateres og udvides løbende, så vi altid tilbyder jer de bedste og mest kompetente behandlere.

Vil du vide mere om dine muligheder for undersøgelse og behandling hos konkrete privathospitaler og behandlere, beder vi dig kontakte os på tlf. 6520 2120. Så hjælper vi dig hurtigt med en oversigt over dine muligheder.

Løbende kvalitetssikring af netværk

Når vi optager nye behandlingssteder, sikrer vi os altid, at de lever op til vores høje krav til behandlingskvalitet. Kun på den måde kan vi garantere, at vores kunder altid får den bedste og mest kompetente behandling til netop jeres behov.

Ligeledes kvalitetstester vi løbende vores behandlere i netværket. Gennem systematiske brugerundersøgelser måler vi vores kunders oplevelse af behandlingen samt behandlingsstedets serviceniveau. For kun ved hele tiden at sikre dig og dine medarbejdere adgang til de bedste behandlingssteder over hele landet kan vi blive jeres foretrukne valg af sundhedsforsikring – og det vil vi være.

 

Sundhedsforsikring til erhverv

LÆS MERE

Privat Behandlingsforsikring

LÆS MERE