Mølholm Forsikring bliver
til Gjensidige Forsikring

I fjor blev vi til ét selskab da Mølholm Forsikring fusionerede med Gjensidige. Derfor er et naturligt næste skridt på rejsen at forene vores kompetencer under ét fælles navn – Gjensidige.

Med navneskiftet markerer vi, at Mølholm Forsikring overgår til Gjensidige-brandet, og dermed er vi et stort skridt nærmere vores fælles mission; på bæredygtig vis at sikre danskernes liv, helbred og værdier. Sammen skal vi nå næste niveau, og så står vi stærkest muligt på banen i den fremtid, der venter.

Sundhed til Danmark er en ambition, der skal realisere vores ønske om at tilbyde danskerne adgang til sundhedsprodukter af høj kvalitet, hvor der både er fokus på forebyggelse såvel som behandling.

Løsningerne skal selvfølgelig hjælper danskerne, når skaden er sket, men vi øger også fokus på at skabe tid til holistisk rådgivning, mere nærvær og større tryghed, fordi vi tager kunderne i hånden både før, under og efter skaden.

Vi ønsker at tilbyde et supplement til det offentlige sundhedsvæsen, hvor den enkeltes bekymring adresseres, og hvor forebyggelse spiller en langt væsentligere rolle. For den bedste skade er den, der ikke sker.

For at vi kan lykkes, må vi i langt højere grad aktivere det mulighedsfelt, der allerede eksisterer mellem Mølholm Forsikring og Gjensidige.

Mølholm Forsikring giver Gjensidige en stærk konkurrencefordel inden for et forretningsområde, der rummer et stadigt større potentiale i de kommende årtier. Mølholm er landets førende sundhedsforsikringsselskab, og er højt specialiseret indenfor området.

Over mange år har Mølholm Forsikring indsamlet viden og data, og de repræsenterer en unik ekspertise og høj kvalitet inden for sundhedsfeltet. I forening med Gjensidige får Mølholm Forsikring adgang til et stærkere brand i markedet, og en veletableret distributionsplatform overfor mægler-, erhverv- og privatkundemarkedet.

Vores fælles mål for fremtiden er at tilbyde danskerne skræddersyede og holistiske sundhedsløsninger. Kunderne skal føle sig trygge hele vejen rundt, og vi skal hjælpe danskerne til et sundere og mere skadefrit liv, hvor ingens sundhedstilstand sætter begrænsninger for det liv, de ønsker at leve.

Det kalder vi "Sundhed til Danmark".

Værd at vide om vores navneskift

Vi vil gerne give dig svar på de spørgsmål du måtte have i forbindelse med, vi skifter navn. Derfor har vi på linket herunder samlet de mest centrale spørgsmål og svar.

Ofte stillede
spørgsmål

Læs mere...

Sundhedsforsikring til erhverv

LÆS MERE

Privat Behandlingsforsikring

LÆS MERE