Fagligheden
og forståelsen
er rigtig stor

Lasse Henriksen er som halinspektør en aktiv herre, der i fritiden dyrker flere sportsgrene - fx badminton og løb. da skader ad flere omgange samt tabet af hans kone vendte op og ned på al normalitet, hjalp Mølholm Forsikring ham videre med livet.

Jeg havde nogle svære år i 2013-2014, hvor jeg både mistede min kone efter et langt sygdomsforløb, fik en kold skulder og en meniskskade i mit knæ. Jeg brugte Mølholm Forsikring til alle tre ting - psykologhjælp, fysioterapi og en operation på et privathospital.

Det gik hurtigt, og jeg var tryg og glad for den hjælp og velvillighed, jeg mødte i alle tre tilfælde - både fagligt og menneskeligt. Det gav en enorm ro, at jeg kunne få hjælp, og at accepten kom så hurtigt.

Jeg har nogle utroligt gode og fleksible arbejdsgivere i Køge Hallerne - og jeg har arbejdet fuld tid hele tiden. Men farten hos Mølholm Forsikring har også spillet ind. Eksempelvis fik jeg tilbudt en knæoperation allerede 14 dage efter min anmeldelse. Af arbejdsmæssige forhold skubbede jeg det en måned, men syv dage efter min operation var jeg på arbejde igen.

Ud over god og hurtig behandling hæfter Lasse Henriksen sig ved en professionel faglighed og medmenneskelighed hos Mølholm Forsikring - uanset anmeldelsens karakter.

Lasse Henriksen
Halinspektør, Køge Hallerne

 

Sundhedsforsikring til erhverv

LÆS MERE

Privat Behandlingsforsikring

LÆS MERE