Trygheden og de professionelle
fagfolk har hjulpet mig
tilbage til livet

En trafikulykke på vej til arbejde i 2007 ændrede Hanne Tirsgaards liv for evigt. Sammenstødet med bilen resulterede i, at Hanne Tirsgaard fik en mindre hjerneskade, der i dag påvirker hendes indlæringsevne, hukommelse og udholdenhed - samt gør hende utrolig lyd- og lysfølsom.

Efter en lang sygemelding tildeles hun en flexjobordning gennem kommunen, og hun starter op på hendes gamle arbejdsplads to timer to gange ugentligt - med en udsigt til at tilstanden er permanent.

Med et ualmindeligt stædigt og sejlivet sind samt hjælp fra de rigtige rådgivere og behandlere har Hanne Tirsgaard kæmpet sig tilbage og arbejder i dag 12 - 14 timer ugentligt.

Det har været et langt forløb - og jeg er virkelig glad for, at jeg havde Mølholm Forsikrings sygeplejersker og eksperter med på min rejse. Ikke mindst da jeg lå hjemme og blev rendt på dørene af kommunen - hvor især sygeplejersken hos Mølholm Forsikring hjalp mig med mine mange spørgsmål og gav mig gode råd. Her var altid vejledning og faglig sparring til, hvad jeg skulle gøre.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at Mølholm Forsikrings hurtige hjælp har været en afgørende faktor for, at jeg er kommet tilbage. Det er også igennem Mølholm Forsikring, at jeg mødte psykolog Zanne Bech, der ved blot en enkelt behandling gav mig redskaber til at kunne styre min lyd- og lysfølsomhed.

I dag motionerer jeg mindst 3 gange om ugen, og jeg tør også presse mig selv, så jeg stille rykker mig. Det er helt fantastisk, og det betyder også, at jeg ikke er syg, når jeg kommer hjem fra arbejde, men kan nyde resten af dagen.

Hanne Tirsgaard
Metodekonsulent, Bankdata

Sundhedsforsikring til erhverv

LÆS MERE

Privat Behandlingsforsikring

LÆS MERE