Coronavirus

Sådan passer vi på hinanden, vores forsikrede og vores samarbejdspartnere

Hos Mølholm Forsikring støtter vi op om regeringens udmelding vedr. arbejdet med at begrænse udbredelsen af coronavirus. Vi opfordrer derfor til, at alle står sammen og støtter arbejdet med at opretholde dagligdagen samtidig med at vi udskyder smittespredning. 
Som virksomhed står vi overfor en stor opgave, der i høj grad handler om at holde vores service kørende, samtidig med at vi følger regeringens skærpede krav og anbefalinger for at minimere smittefaren.  

Skræddersyet beredskabsplan 

Alle områder i Mølholm Forsikring har udarbejdet skræddersyede beredskabsplaner. For dig som kunde betyder det følgende: 

  • Som kunde og samarbejdspartner kan I naturligvis fortsat komme i kontakt med os på telefon i vores sædvanlige åbningstider. I kan desværre muligvis opleve længere svartider, eftersom vi er i en helt speciel, der hele tiden udvikler sig, og det giver anledning til flere opkald end normalt. Vi håber på alles forståelse.
  • Alle møder med såvel samarbejdspartnere og kunder vil i de kommende uger tilbydes som telefonmøder og webbaserede møder. Forud for alle planlagte møder kontakter vi jer for en snak om mulighederne for afholdelse. 

Vi oplever, at alle vores samarbejdspartnere og virksomhedskunder er godt forberedte og tager situationen alvorligt. I Mølholm Forsikring er kundeservice højt prioriteret, og vi gør alt for at sikre en stabil drift. 

Fx opretholder vi driften ved både at fordele vores medarbejdere på både vores fysiske lokation i Odense samt på hjemmearbejdspladser. På kontoret indrettes alle arbejdspladser således, at vi overholder den anbefalede afstand mellem medarbejderne. 

Overvej nødvendigheden af behandling  

Vi opfordrer vores kunder til at overveje, om der kan være en sundhedsfaglig risiko ved fx at lade sig behandle under de givne omstændigheder, samt at overveje muligheden for at vente med behandling, indtil situationen bliver normaliseret. Alt er lige nu meget uforudsigeligt, og vi har alle et personligt og fælles ansvar for at minimere spredningen af virussen samt støtte det offentlige sundhedsvæsen med at prioritere de udsatte grupper under denne sundhedskrise.  

Sundhedscentret i Mølholm Forsikring 

Vi overholder fortsat vores ekspeditionstider med behandling af skadeanmeldelser, men er opmærksomme på, at situationen løbende kan ændre sig. I tilfælde af ændringer informerer vi hurtigst muligt på vores hjemmeside. 

Hvis I har spørgsmål til vores håndtering af den aktuelle situation, er I velkommen til at ringe til os på tlf. 6520 2120.

Har I spørgsmål til, hvordan I som virksomhed håndterer situationen, kan I ringe til Erhvervsstyrelsens hotline for virksomheder på tlf. 72 20 00 34. Her kan de hjælpe jer videre til rette myndighed. 

Senest opdateret d. 26.03.2020

Sundhedsforsikring til erhverv

LÆS MERE

Privat Behandlingsforsikring

LÆS MERE