Opdatering i forhold til corona-situationen

Opdateret: 23.04.2020

Covid-19 situationen i Danmark er nu gået ind i en ny fase, hvilket betyder at privathospitaler og klinikker nu igen har åbnet op åbner op for undersøgelser, behandlinger og operationer. Dermed er aktiviteten næsten tilbage på vanligt niveau. Udskudte operationer er blevet planlagt og foretages snarest muligt eller når det ønskes. Dertil kan vi igen sikre alle vores kunder fuld udredning igen.kan igen planlægges og vi kan sikre vores kunder fuld udredning.

I tillæg, er det offentlige sundhedsvæsen i gang med en gradvis åbning. Det betyder, at man igen kan blive henvist til udredning og behandling hos speciallæger og på sygehuse via egen læge, ligesom alle alvorlige og kritiske behandlinger bliver gennemført som førhen.

I Mølholm Forsikring tager vi fortsat imod alle forespørgsler og anmeldelser både telefonisk og digitalt. Vi rådgiver og vejleder både om muligheder for udredning og behandling via sundhedsforsikringen samt via det offentlige sundhedsvæsen. Vi tager, som altid, udgangspunkt i den enkelte kundes situation og behov, og sikrer den bedst mulig løsning ift. valg af behandlingsforløb.

Som situationen er nu, kan vi derfor igen sikre en hurtig udredning og ikke mindst behandling af størstedelen af alle vores kunder. Vi sørger for at tilbyde vores kunder den hurtigst mulige tid til udskudte operationer og behandlinger. Ganske få kunder vil - på trods af genåbningen - opleve, at forløbet ikke gennemføres/afsluttes med samme hastighed, som vi kender det fra før krisen, på grund af de hensyn der fortsat skal tages i forbindelse med denne sundhedskrise.fortsatte mindre kapacitetsudfordringer.

Vi er som altid selvfølgelig i tæt dialog med vores leverandørnetværk, så vi står sammen om at skabe mest mulig tryghed for vores fælles kunder. På trods af at behandlere som fysioterapeuter og psykologer igen må åbne deres klink med henblik på fysiske konsultationer, vil brugen af online-løsninger fortsat være i højsæde/til stede med henblik på bl.a. at forebygge Coronavirus.

Hvert forløb planlægges og tilrettelægges derfor mellem behandleren og kunden, så der fortsat kan tages de nødvendige hensyn. Vi har et solidt og kompetent leverandørnetværk, som muliggør, at vi med online-løsninger f.eks. kan levere fysioterapi- og psykologhjælp på områder, hvor myndighedernes retningslinjer stadig forhindrer fysisk kontakt og tilstedeværelse. Vores kunder har igennem længere tid benyttet vores tele- og onlineløsninger virtuelle behandlingsmuligheder med stor tilfredshed, og vi er glade for fortsat at kunne levere disse tilbud. Vi ser at de er kommet for at blive og dette til stor gavn for vores kunder også på den anden side af krisen. Det er dermed igen muligt, at konsultere sin behandler i klinikken - behandlingsformer som holdtræning vil dog endnu ikke været et tilbud der kan leveres i klinikken.

Vi støtter op om alles bidrag med at vise samfundssind

Vi står trods denne genåbning stadig i en ekstraordinær situation. Vi , hvor vi oplever, at alle støtter op om myndighedernes retningslinjer og udviser samfundssind, så der kan prioriteres sundhedsressourcer til de kritisk udsatte. Derfor er det også glædeligt at enkelte sundhedsmedarbejdere i Mølholm Forsikring, har taget imod vores tilbud om at melde sig til det offentlige beredskab.

Det ser heldigvis ud til at dDenne verdensomspændende krise synes, at være er ved at udvikle sig i en positiv retning, men det er stadig umuligt for os at forudsige, hvordan krisen vil udvikle sig – og hvilke følgekonsekvenser det kan få for vores service. Vi gør alt, hvad vi kan for at levere vores normale gode service. Hvis det skulle ske at det ikke er muligt, beder vi om forståelse for, at vi ikke kan levere vores service som konsekvens af, at der har været prioriteret – og fortsat prioriteres - ressourcer til de sårbare i Danmark.

Vi opfordrer til, at alle bliver ved med at passer godt på sig selv og viser samfundsmæssigte hensyn ved at følge myndighedernes retningslinjer.

Du kan læse vores tidligere opdateringer om corona her.

Sundhedsforsikring til erhverv

LÆS MERE

Privat Behandlingsforsikring

LÆS MERE