Kampagne om forebyggelse og håndtering af børn og unges (mis)trivsel

En undersøgelse fra Børnerådet viser, at 27% af de unge synes, at det kan være svært at tale med deres forældre om de problemer, som de i hverdagen går og brænder inde med. Et stigende antal unge mistrives, hvilket vi kan mærke hos Mølholm Forsikring. Vi modtager mange henvendelser fra forældre, der bekymrer sig om deres børns psyke. Denne negative udvikling vil vi gerne bidrage til at vende.

Mølholm Forsikring har derfor i samarbejde med Gjensidige Forsikring lanceret en kampagne, som skal sætte fokus på de udfordringer, som unge møder i deres hverdag, samt give redskaber og råd til hvordan forældre bedst muligt kan få talt om de til tider svære problemer med deres børn.

Der er i denne forbindelse skabt et univers med forskellige materialer, der klæder forældrene på til de vigtige snakke. Teen-universet findes på Gjensidiges hjemmeside, og rummer både en e-bog, podcasts samt artikler og videoer, som alle giver gode råd og vejledning til de rådvilde teen-forældre. Derudover har vi bidraget med viden til dokumentarserien ”Julia Sofia & Friends”, som kan ses på TV2 Play, og så har vi ikke mindst indtaget ekspertrollen i en række artikler under navnet ”ung under pres” på TV2s hjemmeside.

Sundhedsforsikring til erhverv

LÆS MERE

Privat Behandlingsforsikring

LÆS MERE