Nye forsikringsbetingelser 2018

Pr. 1. januar 2018 reviderer vi traditionen tro vores forsikringsbetingelser. I år har de fået en gennemgribende revidering - til gavn for både overblikket, kundeoplevelsen og dækningsmulighederne

En sundhedsforsikring hos Mølholm Forsikring er en genvej til hurtig undersøgelse og behandling, når den forsikrede har brug for det. Første skridt på vejen er dog let og hurtigt at kunne få overblik over, hvad man kan få hjælp til med sin forsikring. Derfor har vi med revideringen af betingelserne for 2018, sat kundeoplevelsen i fokus.

- For at imødekomme vores kunders og samarbejdspartneres ønsker om letforståelige og mere overskuelige forsikringsbetingelser, har vi pr. 1. januar 2018 ændret opbygningen og formuleringerne af vores betingelser. Det betyder både kortere og mere læsevenlige betingelser- og naturligvis samme gode dækninger som altid, siger Per Østergaard, der er adm. direktør i Mølholm Forsikring.

Forbedringer i dækninger og vilkår

Traditionen tro har vi naturligvis også kigget nærmere på forbedringer i dækninger og vilkår. Det er i år blevet til følgende:  

  • DIÆTIST: Fremover dækkes diætistbehandling i op til 4 mdr. - modsat tidligere 3 måneder. 3 måneder har ifølge vores dialog med kunderne været for kort tid til at blive færdigbehandlet, og det har vi naturligvis lyttet til.
  • VARSLINGSREGLER: Fremover skelner vi mellem væsentlige og uvæsentlige ændringer. Kunden har dog modsat tidligere altid 14 dage efter modtagelsen af varslings- og præmiebrev til at opsige sin forsikring - uanset om ændringen er væsentlig eller uvæsentlig.   
  • TILDELINGER: Fremadrettet tildeles behandlinger med fysioterapi, kiropraktik, zoneterapi, ergoterapi, akupunktur, massage og fodterapi pr. løbende 12 måneder. Det betyder fx at kunder, som anmelder en skade i december ikke længere behøver genanmelde skaden i januar måned.

Du finder forsikringsbetingelserne for 2018 i vores downloadcenter - KLIK HER 

Vi har også udarbejdet en kort oversigt over ovenstående forbedringer. Den finder du HER

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 6520 2120 eller mail: info@molholmforsikring.dk

Sundhedsforsikring til erhverv

LÆS MERE

Privat Behandlingsforsikring

LÆS MERE