Nyt fra Mølholm Forsikring

Ændrede telefoniske åbningstider i kunderådgivning

Den 1. februar ændrede vi for en periode åbningstiderne i vores afdeling for kunderådgivning. Dette gør vi for i endnu højere grad at kunne levere den kundeservice, som vores kunder og samarbejdspartnere har krav på – og lige i øjeblikket må vi desværre konstatere, at vi har rygende travlt med at følge med efterspørgslen. De ændrede åbningstider gælder til og med den 12. april.

Læs nyhed

Samarbejde mellem Mølholm Forsikring og Louis Nielsen ophører

Vi har de seneste år tilbudt gratis syns- og sundhedstest i samarbejde med Louis Nielsen. Aftalen ophører beklageligvis pr. 31.12.18. Vi vil i fremtiden gøre vores bedste for at give vores forsikrede forebyggende tiltag. Du kan f.eks. på vores hjemmeside finde gratis træningsvideoer, som let kan implementeres i din hver dag, hjemme eller på jobbet. I starten af de nye år udgiver vi et sundhedskatalog med en masse spændende tilbud for virksomheder og deres ansatte.

Læs nyhed

Kampagne om forebyggelse og håndtering af børn og unges (mis)trivsel

En undersøgelse fra Børnerådet viser, at 27% af de unge synes, at det kan være svært at tale med deres forældre om de problemer, som de i hverdagen går og brænder inde med. Et stigende antal unge mistrives, hvilket vi kan mærke her hos Mølholm Forsikring. Vi modtager mange henvendelser fra forældre, der bekymrer sig om deres børns psyke. Denne negative udvikling vil vi gerne bidrage til at vende.

Læs nyhed

Akut psykologisk krisehjælp

Den 31. oktober kl. 16.00 optimerer vi måden hvorpå, man uden for vores normale åbningstider anmelder sit behov for hjælp til akut psykologisk krisehjælp. Som ved anmeldelser i vores normale åbningstid skal du herefter ved behov for akut psykologisk krisehjælp uden for vores åbningstid ringe på tlf. (+45) 6520 2120

Læs nyhed

Sundhedsforsikring til erhverv

LÆS MERE

Privat Behandlingsforsikring

LÆS MERE