Gratis analyse af din sundhed
med din sundhedsforsikring

Få gratis adgang til sundhedsportalen Rundtomsundt.dk

Portalen er et interaktivt værktøj, hvor du bl.a. får adgang til et artikelarkiv, en sundhedsberegner og test-dig-selv-værktøjer

Udfyld en sundhedsberegning og få et hurtigt overblik over din fysiske og psykiske tilstand. Beregningen følges op med gode råd og inspiration til at fremme din sundhed.

På Rundtomsundt.dk finder du også en række artikler, der giver dig viden om sundhed  og gode råd om, hvordan du holder dig sund og forbedrer din sundhed.

Formålet med Rundtomsundt.dk er at motivere i en sundere retning - blandt andet ved hjælpe dig med at gøre status over dine vaner og måske sætte dig nye realistiske personlige mål for din sundhed og dit helbred. Du kan også tilmelde dig en e-mail service, og modtage råd og inspiration pr. e-mail.

Bagom Rundtomsundt.dk

Rundtomsundt.dk drives af Prescriba, der er en af Nordens førende specialister i sundhedskommunikation og sundhedsfremmende helhedsløsninger. Prescriba tænker i helheder, og har en innovativ tilgang til sundhedsområdet og holder sig hele tiden opdateret om den nyeste forskning indenfor sundhedsvidenskab og sygdomsforebyggelse, kommunikation, it-systemer og arbejdsmarkedsforhold.

Opret din sundhedsprofil nu. Tilmeld dig her: Rundtomsundt

Sundhedsforsikring til erhverv

LÆS MERE

Privat Behandlingsforsikring

LÆS MERE