Dinarv.dk 

Endnu mere tryghed til din familie...

Hos Mølholm Forsikring tror vi på, at tryghed i hverdagen handler om at vide, at man selv og ens familie er godt dækket ind i alle livets situationer.

Af den grund har vi indgået et samarbejde med online-portalen dinarv.dk. Aftalen sikrer, at alle med en sundhedsforsikring hos Mølholm Forsikring får let og prisbillig adgang til oprettelse af et testamente - og dermed en unik mulighed for at skabe øget tryghed for familien. Uanset hvad der sker.

Få et testamente på 30 min.

Online-portalen dinarv.dk gør det nemt at oprette et juridisk gyldigt testamente hjemmefra.  Oprettelsen af testamentet foregår online via portalens juridiske program, der svarer til at udarbejde et testamente i samarbejde med en advokat - blot meget billigere.

Arbejdet med testamentet varer ca. 30 minutter og er baseret på en række spørgsmål til, hvordan du ønsker at indrette dit testamente. Baseret på svarene, udarbejder systemet med det samme et testamente, som du modtager på en mail. Herefter er det op til dig, om du ønsker at få testamentet gjort gyldigt ved brug af en notar eller to vitterlighedsvidner.

10 pct. rabat - sådan gør du...

Alle med en forsikring hos Mølholm Forsikring får 10 pct. rabat på oprettelse af et testamente. Du skal blot oprette testamentet hos dinarv.dk via linket herunder - eller via boksen til venstre. 

Så er du hurtigt og let igang med dit testamente - og din og familiens fremtid er i trygge hænder...

Kom i gang med dit testamente - klik HER

Sundhedsforsikring til erhverv

LÆS MERE

Privat Behandlingsforsikring

LÆS MERE